HELSINKI SECONDHAND ja FASAANI-ANTIIKKI sijaitsee vilkkaalla ja suositulla Korkeavuorenkadulla. Liike sijaitsee kellaritiloissa ja on laaja sekä pinta-alaltaan (1000m2) että valikoimaltaan, johon kuuluu mm.

- Antiikki -, vintage-, teollisuus ja design huonekaluja sekä valaisimia
- Hopeaesineitä, koruja
- Hackman ym. aterimia
- Nuutajärven, Karhulan sekä Iittalan käsin hiottuja kristallilaseja
- Taidelasia sekä -keramiikkaa
- Vinyylilevyjä, kirjoja, sarjakuvia ym. divarikamaa
- Tauluja, peilejä, valokuvakehyksiä

MITEN SAAMME MYYMÄMME TAVARAT?

Ensisijaisesti ostamme suuria kokonaisuuksia, kuolinpesät, muuttojäämistöt jne. Ostamme myös erikseen tiettyjä brändejä mm. Artek ja Vitra sekä esim Arabian 50-70 -lukujen tuontantoa. Emme osta sekalaisia tavaraeriä. Mahdollisesta kiinnostuksesta ostaa kannattaa ottaa ottaa selvää ennen kuin ryhtyy tuomaan tavaraa liikkeeseen.

TUOTTEEN SAATAVUUS NETTISIVUILLA

Olemme ensisijaisesti kivijalkaliike ja suurin osa tavaroista myydään suoraan kaupalta. Nettisivujen tarkoitus on esitellä liikkeen valikoimaa. Ne ovat "ikkuna" liikkeeseen, mutta sivut eivät ole varsinaisesti nettikauppa.

Poistamme aktiivisesti myytyjä tuotekuvia, mutta joskus sivuilta löytyvä tuote saattaa olla jo myyty. Tästä johtuen pyydämme asiakkaitamme ystävällisesti varmistamaan puhelimitse, että tuote on edelleen myynnissä ennen kuin tulevat liikkeeseen. Voimme tehdä tuotteeseen samalla varauksen. Korvaavaa tuotetta on usein mahdotonta löytää.

Osa kuvatuista tuotteista on Lohjalla varastossa. Sijainti on merkittynä tuotetietoihin.

MYYTYJEN TUOTTEIDEN KULJETUS JA SÄILYTYS

Säilytämme huonekaluja maksutta yhden viikon ostopäivästä. Pidemmistä säilytysjaksoista voidaan neuvotella erikseen.

Kaikki kuljetukset ja noudot hoitaa pääkaupunkiseudulla Mustamäki Transport (www.mustamaki.com). Huonekalut kuljetetaan perille asti huoneistoon.

TUOTTEIDEN VARAUKSET

Varaamme huonekaluja seuraavan päivän sulkemisaikaan asti. Varaamiseen pitää olla selkeä syy.

TUOTTEIDEN VUOKRAUS JA LAINAAMINEN

Vuokraamme tuotteitamme mainos- ym. kuvauksiin. Kuvausvuokra on 20 % tuotteen hinnasta + ALV 24 %. Minimivuokra on 18 € sis alv 24 %

Tuotteita vuokrataan myös ns. "mainintaa vastaan", jolloin julkaistussa jutussa selkeästi ilmaistaan mistä tuote on peräisin. Tuotteiden lainaaminen teettää paljon työtä, joten toivomme että suurinta osaa lainatuista tuotteista käytettäisiin kuvauksissa.

AVOKAUPPA

Huonekalun tai valaisimen voi ostaa ns. avokaupalla, jolloin tuotteen voi palauttaa seuraavana aukiolopäivänä sulkemisaikaan mennessä. Tällöin olisi suositeltavaa, että maksu suoritetaan käteisiellä pankkikorttien provisioiden takia. MIkäli tuote palautetaan rahat palautetaan kuittia vastaan. Muutoin käytetyllä tavaralla ei ole lähtökohtaista palautusoikeutta. Avokauppa on mahdollista vain sovitettaessa huonekaluja, mattoja tai valaisimia.

YRITYSTIEDOT

Helsinki secondhand Oy / y-2195442-8
Korkeavuorenkatu 5 00140 HELSINKI
helsinkisecondhand@gmail.com
helsinkisecondhand.fi